Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En humanare värld


Mobiltelefonen

Paddan

I-fonen


har gjort underverk med människan

Har gjort dem så ödmjuka.

Så lågmälda.


Ingen enda

går längre

med högburet huvud.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-09 09:43



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fint formulerat om alla "gamnackar" man ser! :))
2013-06-10

  Bibbi VIP
Ett sätt att se på detta fenomen:-)
2013-06-10

    ej medlem längre
Man ser dem överallt. Trodde häromdagen att jag såg en drogad, sjuk kille vid ett cykelställ. Han var inne i sin mobil ...
2013-06-10

  Fem hjärtan VIP
Ja..så är det..:)
2013-06-09

  ResenärGenomLivet VIP
Den brutala verkligheten...
2013-06-09

  Maj-Lis VIP
Sant och bra
2013-06-09

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Vad inspirerat!
Kan du ha tittat på min presentatinsbild när jag mobilpratar i skogen :)
Visst har du rätt.
2013-06-09

  Lars Hedlin
Bra starkt ! Gillas
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP