Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är jag redo

Nervösa fottrummor stampar entusiastiskt fram sitt budskap
enbart hörbara för den inre monologären
som är uppfylld av det samhällsfarliga budskap som
människor bär i kraft av att vara människor

Berg kommer flytta sig
när kraften från fötterna rör sig uppåt
och när fingrar och mun formulerar väl valda budskap
"Jag behöver gå på toaletten."
Jag reste mig upp och sprang




Fri vers av Erik Thor
Läst 316 gånger
Publicerad 2013-06-09 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Thor
Erik Thor