Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av kärlek

Jag kan ta att min stig
inte alltid är rak,
att jag ibland får klättra
över hinder ...

men när jag ser
din stig börja vindla,
när jag ser din oro
för vad som finns
runt nästa krök ...

mitt modershjärta
kraftigt blöder.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-09 21:24



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vackert om en annan sorts kärlek.
2013-06-10

  ULJO
Fina ord du levererar
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP