Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild


Glaset blev hans bane

Satte avvtryck

i yster flykt på väg.

Narrbild satte stopp

hans klädnad slets sönder

hopkrupen och slagen

bidade han slutet.


Hans käresta

lämnade nästet

förenades

någonstans i

sommarens grönska.


Drama utan publik.








Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-10 09:56



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Svårt att se
2013-06-14

    ej medlem längre
Och så den där kärestan som hittade en annan eller hur man nu skall tolka det!
2013-06-14

  ResenärGenomLivet VIP
Ett av många öden...bra skrivet...
2013-06-14

  Lars Hedlin
Starkt och bra skrivet!
2013-06-10

  Stefan Albrektsson
Oj, detta känner jag igen (utan att du skriver det på näsan) - jag dubbelläser detta: inte bara som en fågels krasch i fönsterglas... det finns andra slags glas med innehåll som har blivit mången "fågels" bane. Applåder!!
2013-06-10

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Så klart och riktigt skrivet

Jag mötte imorse en bofink med stukad vinge
den sprang över vägen och in i snåren
kanske mot sista akten

I naturen står man alltid med i kulisserna
medan musiken fortsätter spela
2013-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP