Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi hade tappat en propeller och blev försenade ...

Äntligen land
Morgonen brann
av koltrastarnas sång
Havet bakom oss: ljusgrått
Himlen ovanför: nyvaknad
Vi for tysta genom staden
gatorna bar ljusa sommarkläder




Fri vers av Anders_A
Läst 588 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-02 10:50



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Som att komma in i en annan dimension..en ljus sådan..
2006-03-02

    ej medlem längre
Bra! Jag tycker texten ger en bild av lugn, en liten stund av lugn
i en så annars hektisk värld.
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders_A
Anders_A