Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad Nobel gav oss kan användas till mycket ;)


Nobel

 

Är väggen

tjock

tung

trist

slät

om släggan inte biter

ta då fram dynamiten

och låt kraften

slunga era kroppar

till nya höjder av

euforiska äventyr

 




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-11 10:23



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Har skrivit en Nobel-hyllning,
men vaskade den ... verkade
trivial - men kanske ja borde ... !
2013-06-11

  Nina.H
Kan behövas lite dynamit i
livet ibland.. härligt!
2013-06-11

  Marianne Räf
Låter härligt.
Jag känner en
utbrytarkung.
Han kan behövas!
För å spränga
oss fria....
2013-06-11

    ej medlem längre
Yes!!! Kraftfullt
2013-06-11
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing