Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hingst söker sto

Är du ett riktigt sexigt sto?
Är du trött på att stå och glo?

Vill du ha action i hagen?
I så fall är jag svårslagen.

När det gäller att betäcka
är jag något i hästväg.




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-14 21:39



Bookmark and Share


  Mona J.
haha, helt underbar! :D
2013-11-28

  Angel of love
Haha bara så bra!
2013-06-15

  Lars Hedlin
HEHE Tack för morgonens första leende och skratt
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck