Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaRma jovisSt

såklart
är det så
kanske inte så förbannat kul att tänka jämt
men
såklart
är det så
därför man ska tänka innan ju
fasiken
att jag inte tänkte på det!




Fri vers av kråkan VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2013-06-11 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP