Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett verb-haiku

Tiden löper när
jag håller dig, regn faller,
och jag är ett verb.




Bunden vers (Haiku) av CeseusII
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-12 05:05



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vad härligt att få vara ett verb: man kan göra vad som helst (och bli ett med det som händer)!
2013-06-12
  > Nästa text
< Föregående

CeseusII