Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inlevelse

 

 

 

Den vänstra handen

gömde sig en bit under blusen

smygtittade på brösten

den andra handen

sökte efter hårda knutar

resultat av hårt arbete under dagen

den vänstra fungerade som en stödjande punkt

och den andra öppnade välbefinnande dörren

det fanns ingen dold agenda

alla vägar är ärliga

pekade rakt ner mot roten

i en annan dimension

återuppstod något i minnen

doften av kärleken

fukten av närheten

heta kyssar sprungit runt i cirklar

gömt sig här och var

bakom det blyga väsen

handen blivit framfusigt

för framfusigt

ett dämpat stön hördes

som under akten.




Fri vers av Rise Little One
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-06-12 07:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ur en annan vinkel...läckert skrivet...
2013-06-13

    Max Poisé
Nära...är ett bra ord här. Det känns riktigt tätt!
2013-06-13

  Mona Nordkvist VIP
Ensam värme...
2013-06-13

  Lars Hedlin
Inlevelse i känsla så varmt ;)
2013-06-12

  Angel of love
Närhets känsla i hela texten, jätte fin!
2013-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One