Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila vila


Där i skira morgondimmors sköte
vill jag vila still, när natten går mot dag

Skåda gryningen och möta ljuset
möta ljuset.. varje dag

Njuta allt som livet skänker.
Vila i naturens ängder

Slumra in när kvällen åter nalkas
när i västan aftonsolen blänker

Vila

Vila




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-12 13:19



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Tack Alva! Jag tyckte att få vakna i morse och läsa denna härliga dikt. Jag hyste ömma känslor för dig!
2013-06-13

  Bibbi VIP
Skön alltigenom.
2013-06-12

  Maj-Lis VIP
Fint att bara vara
2013-06-12

  Lars Hedlin
Att bara få ta det lugnt och bara vara...
2013-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP