Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapade

Hon kapade kättingarna
och vilda blommor växte

överöste världen

stilla och extasiskt

inga former förlorade

men nya hallonsnår




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-12 22:01



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Mmmm, frihet/befrielse och en ny grönskande period. Jag tycker mycket om det stilla och extatiska som fyller hela texten.
2013-06-14

    ej medlem längre
Lite vilt och mystiskt. Sista raden känns som en "fortsättning följer".
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP