Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte



Vad är det som sker i oss

När vi knäpper våra händer.

handflator möts och

fingrar saxas


Och någon underlig

Stillhet lägger sig till ro.


Är det kanske både ett själsligt

Och ett kroppsligt förlopp som

Slutes?




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-13 09:00



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Ja, så är det nog.
2013-06-14

  Fem hjärtan VIP
Kanske är det så Gud talar...
2013-06-14

  Monika A Mirsch VIP
Välfångat - javisst!
2013-06-14

  Lars Hedlin
Kanske är det just så!....
2013-06-13

  Bibbi VIP
Ja, "fint fångat"
2013-06-13

    ej medlem längre
Ja, så är det nog. Fint du fångar det.
2013-06-13

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
jomenvisst
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP