Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge

Ge mig,
verklighet, av vardagliga ting.

Ge mig,
liv, att vara fylld av vår kärlek.

Ge mig,
tillit, att själv kunna vila i.

Ge mig,
glädjen, av ett vardagsliv

(990921)




Fri vers av Bodille
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-03-02 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bodille

Senast publicerade
Ge
Tröst
Pajazzo
Till Dig
* Se alla