Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våra vänner, ringduvorna.


Alla Ni som.....




Alla Ni som läste min dikt: "Spegelbild"

delade tragedin med oss.


Så i går syns de åter under björken

Bär sitt vita pärlhalsband med värdighet

Ruvar åter i redet.

Dricker åter vattnet ur fågelbadet.


Naturen har läkt.


Även vårt hjärta.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-14 11:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Varmt och gott att höra/Läsa
2013-06-15

  ResenärGenomLivet VIP
Gott med en lycklig fortsättning...
2013-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP