Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grubblaren


Jag tog mig hit

på eget bevåg

ett omättat sinne

på en underlig drog



vinande schassin

av färgad metall

brännande tankar

ett vaket förfall.


Sökande, sökande, sökande händer

fingrarna svedda

på kroppsliga bränder


Utan logik

utan substans

utan fason

utan nyans


söker jag utan att någonsin nå fram

grubblaren är mitt andranamn.














Bunden vers (Rim) av Maygrove
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-14 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maygrove