Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska ...

Jag ska ta emot Dig
med öppen famn,
precis så som du kommer.

Jag ska i varje ögonblick se
all vackerhet du bjuder ...

ej blott det som förgör.

Jag ska lyss till fågelns sång,
jag ska se naturens under.

Jag ska se godheten,
den som finns i Dig ...

du Dag.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-15 07:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint skaldat!

"Jag ska lyss till fågelns sång,
jag ska se naturens under.

Jag ska se godheten,
den som finns i Dig ...

du Dag."

Bokmärker!
2013-06-15

  Eva Helene VIP
God tanke, fint!
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP