Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsterna är många

Smarta unga män

Presenterar sin mamma

Som ekonomisk

Rådgivare

På "stjärnbanken"




Stundtals står ekonomin på huvudet.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-15 11:29



Bookmark and Share


  bumerang
Uppskattar den talande bilden. Humor.
2013-06-19

  Lars Hedlin
JA sannt..bra bra
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP