Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tu man hand


Lördagskvällens meny

Blandades ihop

Av nypotatis och gräddfil

och en sill som sett

mer levande dagar.

Ljungande blixtar

Och en åskknall

Som lyfte häcken.

Därtill läskades måltiden

Med ett hällregn

Som fick Niagara

Att framstå

Som ett springvatten

I miniatyr.

Allt väl smaksatt

Med diverse kryddor.



Dock icke på butelj.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-06-15 19:35



Bookmark and Share


  bumerang
Du får min kommentar från kön på Systembolaget dagen före midsommarafton. Hoppas att det inte blir en beskrivning av morgondagen. Svensk sommar. Acceptera.
2013-06-20

  Fem hjärtan VIP
Hahaha...Härligt fyndigt och humoristiskt!
2013-06-16

  ResenärGenomLivet VIP
Med humor beskriver du din kväll...:-))
2013-06-16

    ej medlem längre
den var rolig... bra
2013-06-16

  Lars Hedlin
JA så kan det faktiskt sluta..bra skaldat!
2013-06-16

  Monika A Mirsch VIP
Du kan du! Grattis!
2013-06-16

  anits VIP
Så fint om hur en sommar
kan te sig
2013-06-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det kan
gå och bli
där fick Du till bra
hur en sommar da´
kan va`!
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP