Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt prat


De stora

yviga gesterna

sätter

i regel

inga avtryck.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-16 09:39



Bookmark and Share


  bumerang
Möjligen förutom undantagen. Mottagarna som fångar upp gesterna i luften. Räknas dom????
2013-06-17

    ej medlem längre
Sprattel i vinden!
2013-06-17

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
och
blankraderna
ännu
mindre

med
all respekt

för leklusten
2013-06-16

  Lars Hedlin
Sannt ;)
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP