Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schoopauw

Där vänskap alltid lever,
oberört av galen förvirring och sorg:
där går solen alltid upp.

Och jag tänker bära detta kors hela
vägen upp på kullen och ner i graven.




Fri vers av CeseusII
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-17 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CeseusII