Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en...

Dag-morskorna

Är aldrig sysslolösa.


Det föds en ny dag

Varje morgon




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-06-17 07:03



Bookmark and Share


  bumerang
Fyndigt
2013-06-17

    ej medlem längre
Ett mycket bra sätt att se dagen - som nyfödd!
2013-06-17

  Fem hjärtan VIP
Dag-morskorna..:)Ett nytt underbart ord är fött!
2013-06-17

    ej medlem längre
genialt..men så enkelt
2013-06-17

  Stefan Albrektsson
Så enkelt och så lysande!! "Det föds en ny dag / Varje morgon". Ja, så är det och ibland behöver dagen en dask i ryggen av dagmorskan för att skrika igång. Fint!!
2013-06-17

  Lars Hedlin
Sannt!
2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP