Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bor på landet med djur..och detta år verkar alla insekter flyttat..tomt ju!och otäckt.............


äLskaDe flugFäN vaR ÄR NI??

saknar ju er
var är ni?
vet att jag varit arg på er
puttat bort er
till och med haft ihjäl er
som om
ni ingenting var värda

kan inte med ord beskriva
hur
ont
det gör
mig
och
halleda!!

er
förlåt
kan ni snälla komma tillbaka??
menar inte sååå!!

FÖRLÅT!!!




Fri vers av kråkan VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-17 20:46



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Mycket intressant iakttagelse med humor!
2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP