Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans måste man ju börja och sluta

sol och varmt och regn och molnen och kallt 17 maj - 16 juni




Fri vers av CeseusII
Läst 179 gånger
Publicerad 2013-06-17 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CeseusII