Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pappa, kom hem... för jag längtar efter Dig!


Oidpuskomplex

 

Älskade upphovsman!
Jag står i tacksamhetsskuld till dig.


Du red in på din svarta tillrättavisning
och räddade mitt liv,
när du släppte greppet om min strupe.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-17 22:22



Bookmark and Share


  Juliuz Caesar
starkt!
2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP