Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnatt

Juni sommarnatt

Med ängens dofter

Låt oss njuta

sommarns ljuva sötma.


Känna blodet

Flyta hett i unga ådror

Dansa lätt

Kring lövklädd majestät.


Barn och vuxna

Tumla om

Till dragspelslåt

Och skönsång.

Medan

Sommarn

Vältrar sig i

Frodigt gräs





Ingen tid är att förspilla

















Bunden vers av Alva Johnsson VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-18 09:20



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Ja det gäller att ta vara på den korta sommaren...Vackert skrivet! Applåd!
2013-06-23

    ej medlem längre
Katten också!
2013-06-22

  anits VIP
Ja, det gäller att vara i sommaren
så fint skaldat
2013-06-20

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
oj förlåt nu sprang katten över tangenterna. Vet inte vad han skrev.
Jo som sagt så här mycket är inte jag alls van att skriva.
Jag kan hålla på och experimentera med en bild och använda den på olika sätt.
Nu skrev jag två olika bilder utav en upplevelse senast. Mina tv å senaste är samma utgångspunkt. vit ram eller mörk brun ram. Välja och vraka.

*Spännande natt med strejk i kommunaltrafiken. Min son kommer från Umeå medans dom håller på och bestämmer sig. Vi har räknat ut olika alternativa vägar, i den här billösa lilla familjen.
ha det bäst/Ciralina
2013-06-19

  Maj-Lis VIP
Jaa ta reda på sommaren
2013-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Just det...ingen tid att förspilla...fint...
2013-06-18

  Lars Hedlin
Så fint du skriver
2013-06-18

    ej medlem längre
"Medan
Sommarn
Vältrar sig i
Frodigt gräs"
Fint!
2013-06-18

    ej medlem längre
små grodorna.... är lustiga att se..

fint om sommarnatten
2013-06-18

  bumerang
Vackert i blågul färgsättning
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP