Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära

Ordet "nära"

Kärleksfullt

Hotfullt

Farligt.



Fick bekantskap med "nära ögat".

En klick honung

Gled okontrollerat.

Ned i fel strupe

Total stopp för

All ventilation

Panik utan ord.



Tre kärleksfulla

Slag


Öppnade

Upp

För


Stor

Tacksamhet




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-18 16:31



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
liten
avvikelse
i enskild
kropp
stor
dramatik
i världshistorien

känn vingslagen
2013-06-19

    ej medlem längre
Allt kan vändas från positivt till negativt. En bra lektion i livet!
2013-06-19

  Maj-Lis VIP
Oj panik nästan bara för läsa
2013-06-18

  bumerang
Ojoj, var det så! Har också känt den där paniken.
Tur att ha nån bredvid sig en sån gång, - också!!
2013-06-18

  Fem hjärtan VIP
Oj,oj...hu så hemskt..! Tur att det gick bra!
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP