Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nåGra få oRd

kan göra underverk
eller tvärt om
ändå
är
det
bara
ord

märklig
makt




Fri vers av kråkan VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-18 23:02



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fint det med ordens kraft och möjlighet, när de får en mening!
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP