Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om valet till Midsommar

Till midsommar handlar det inte om valet av

Nyckelviken
Skansen
Nämdö

Det handlar om valet att umgås med
dem man håller kär




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-19 08:25



Bookmark and Share


  Rebella
kunde inte sagt d bättre själv...=)
2013-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP