Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre program!


Tycker Ni som jag?

Att SVT borde

Visa lite bättre

Program.


Dom får ju inte glömma




Att dom har ögonen på sig.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-19 21:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
licensen betalas för två ögon.. det får dom leva upp till
2013-06-20

  anits VIP
Absolut, håller med dig
2013-06-20

  Lars Hedlin
Japp håller med dig....
2013-06-20

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
haha
JÄTTEKUL
2013-06-19

  Fem hjärtan VIP
Eller hur..! :)
2013-06-19

  bumerang
Kluriga du. Skratt.
2013-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP