Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUL

bort allt gult från min rabatt

gult är fult

här ska inga solar lysa

gult är guld

bländas av värmande strålar

gult gör ont 

 




Fri vers (Fri form) av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-20 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP