Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett långt liv förlänger skrattmöjligheterna


Fånigheter

Jag skaffade en göktyta till min cykel som sa Koko när jag tryckte på den.
---

Händelser äger rum. Kan man i så fall hyra det av Händelser? Är de en bra hyresvärd?
---

Vad betalar man för en sanitär olägenhet? Ohyra - den som redan finns där.
---

På natten lyser solen med sin frånvaro genom att månen reflekterar den.
---

Kinder överraskningsägg med inte mindre än fyra överraskningar! Den fjärde överraskningen är att den tredje saknas.
---

Alla i Barberare Olssons Oktett dök upp på spelningen utom åtta av dem.




Övriga genrer av Algotezza VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-20 10:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tycker nog de flesta av dem håller men saknar den om grodorna och Gustav, den om landsvägrövare samt den om varför klockan fortar sig i just köket.
2013-06-21

  Arne Ugglemosse
Ja det är inte lätt det där med språk. Roliga förutom kanske den sista, som var lite svagare tyckte jag.
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP