Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bang Bang

Fyller nu glaset med natten.
Fyller huvudet i poänglöshet.
Går ut under hatten.


De vet inte vad kärlek är.




Prosa (Fabel/Saga) av CeseusII
Läst 185 gånger
Publicerad 2013-06-21 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CeseusII