Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonens skörd 20130621



Förspill ditt liv på att leva det.
Om du inte förmår leva det,
överlev då åtminstone andra.

@

Att fånga dagen är inte nog.
Den skall också stoppas,
till dess kräva är full.

@

Jag tror orsaken till att jag har så svårt att skriva om sex beror på att hjärnan drabbas av en härdsmälta så fort jag försöker mig på det.

@

Det växer busfrön i din trädgård.
Du får dem i din vård.
Att dem älska samt ära.
Att se dem växa och även lära.

@

Några novelltitlar.
Trasmattans betydelse för matlagningskonsten.
Är du en bortbyting?
De har många diken i England.
Byrien efter kriget.
First but is the deepest.


@

Jag drömde att någon ville tvinga mig att bli journalist. Och skriva de mest märkliga av artiklar. Exempelvis varför getingar så sällan sticker hemifrån på just tisdagar efter tre.

@

Ursäkt eller inte?
- om inte jag gjorde det, skulle bara någon annan göra det.
- visst, men då skulle åtminstone någon annan göra det.
- du menar att åtminstone mitt samvete skulle vara rent då?
- ja, och du skulle vara ett exempel för andra.
- men hur ofta följer någon annan mitt exempel? Du exempelvis?
- bry dig inte om mig du. Följ bara samvetets röst.
- i det här fallet detsamma som din.
- må så vara, i det här fallet.






Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-21 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP