Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du bäst?


Finns det någon som känner starkare än jag?
Kom då hit och bryt arm!
Finns det någon som längtar mer än jag?
Kom då och skrik dig varm!

Finns det någon som inte tycker som jag?
Stackars, stackars lilla du!

Då är du inte mycket värd
för dig själv.




Fri vers av Marko
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-03-02 23:29



Bookmark and Share


  yoyyo
"Finns det någon som längtar mer än jag?
Kom då och skrik dig varm!" gillar de speciellt mycket och slutet är väldigt bra, snyggt
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Marko