Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fest


Nu nalkas det partaj med bärs.
Fan, jag glömde gå till systemet!
En massa folk, i en etta fjorton pers.
Det blir folle, det var det problemet!

Glam, skratt och kanske en kyss eller två.
Men mest gör man kanske bort sig.
Men vad gör det om hundra år eller så,
när hela världen har glömt bort mig.





Fri vers av Marko
Läst 563 gånger
Publicerad 2006-03-17 19:34



Bookmark and Share


  yoyyo
sant. bättre att göra än att inte göra alls (oftast)
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Marko