Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så snäll!


Jag försökte skriva en dikt
om hur less jag är på dig.
Men allt som kom fram
var din kärlek till mig.

Jag försökte säga att det var slut
på vårat gnisslande vaniljsex.
Men allt som kom fram
var päron, ost och salta kex

Jag försökte skrika åt dig
att jag inte ville se dig mer
Men allt som kom fram
var ett pip om hur du ler

Jag ville aldrig göra dig illa,
inte på något sätt.
Men det är en stor skillnad
på att vara snäll, och att göra rätt.




Fri vers av Marko
Läst 580 gånger
Publicerad 2006-03-03 21:28



Bookmark and Share


  yoyyo
Ja stor skillnad på att vara snäll och göra rätt, ja. Lätt att vara allt för snäll och ändå blir allt fel
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Marko