Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen ...

 

 

Jag har alltid velat

att ha dig

vid min sida

jag vet

din varma kärlek för mig

aldrig bleknar

när jag släpper din hand

och slutar fånga min lycka

då är du här hos mig

både dag och natt

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-21 22:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint om kärlek
2013-06-24

  Angel of love
Kärlek och närhet väldigt fin.
2013-06-22

    ej medlem längre
och jag känner orden så väl inuti,
den berörde och det gör en riktig poet!
2013-06-22

  Järnkatten
Fin text, tycker om mycket..
2013-06-22

  Katinka VIP
Väldigt fin.
2013-06-21

  ResenärGenomLivet VIP
Alltid nära...skönt och tryggt...
2013-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One