Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att INTE se



Som vita gnistrande stjärnor
Sprungna ur det oändliga kosmos

Ligger mina tankar..
Mina funderingar

Var och en av dem vill
Lysa starkast.
Vill bli föremål för min gunst.

Jag sorterar
Likt fiskaren, som
Slänger småfisken åter
I havet.

Bara för att senare
Erfara

Att den blekaste
Stjärnan


Hade redan gett mej
Sin lyskraft
Utan att jag erfarit det.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-22 11:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-06-24

  bumerang
Gör här ett personligt val att byta ut stjärna mot människa. Havet får stå för glömska.
Det är mänskligt och självupplevt.
Oundvikligt.
Tack för upplevelsen.
2013-06-22

  ResenärGenomLivet VIP
En tanke som betyder så mycket...
2013-06-22

  Fem hjärtan VIP
Djupt och vackert!
2013-06-22

  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP