Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solitude

In my solitude
I am one

ett med regnet
och dimman

cirklar och vener
tangodanser och scener

söker mörker och

mildhet

stillhet och fukt
efter mjuka dimman

nu finns inget kvar av
det skyddande klimat
från tiden då
de stora däggdjuren
behärskade jorden

tid är att vandra
vandra

tid är att
omfördela oss
efter jordens tillgångar

In solitude I am




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-30 00:26



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Tycker mycket om den andra och tredje strofens innehåll och ännu mer klangen och rytmiken som finns där - låter som en sång. De upprepade "Tid är att...", är starka strofer.
2013-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP