Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina mjuka ord är ditt vapen

 

 

De krossar alla hårda murar

invaderar tunna fasader i sekunder

utfryser inbyggda motstånd

jag är i förlamande tillstånd

väl förberedd att ge upp

fullständigt kapitulera utan särskilda villkor...

 

 

dina mjuka ord ...

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 255 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-06-24 22:17



Bookmark and Share


  Järnkatten
T hunder
H ighlight
U nbelievable

and so sweet..

2013-06-25

  Quasimodo
Vackert och nästan magiskt!!
2013-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
Mjuka ord letar sej in i det innersta och lämnar efter sej frön som gror...
2013-06-25

    Birgersdotter VIP
Ge inte upp dig själv...
2013-06-25

  Lars Hedlin
Ge bara inte upp dig själv och din egna intregritet.......Var den vackra unika själ som just du är ;) kram
2013-06-25

  Annika Persson
uppe i berget möts vi i landskapet Provence
det är här vi gör vår lycka och vintern är lika långt borta som månen
säg, tror du på kärleken mellan oss två, att gnistan från mitt hjärta
ska få dig hit till de varma trakterna sur la Côte Azur
i bondekulturen med får och getter

2013-06-24

  Annika Persson
din stämma är så len som honung
dina ögon är så djupa som azur
jag skulle skänka mitt hjärta till din stjärna
och drömmer om en slump som bejakar kärlekens öde
kom och sjung med mig
du ska få smaka min honung

2013-06-24

  Annika Persson
medan jag är lugnet själv
säger jag att du får känna hur du vill
men önskar att du skulle vilja vara hos mig
så nära, så tröstande, så vackert
bara för att vi ska resa oss tillsammans
där vi går för att leva och finnas till
kanhända finns du redan för någon annan
en tanke som jag inte vill kännas vid
utan jag vill prata med dig om allt
bara för att finnas till för dig och resa med dig







2013-06-24

  Annika Persson
om jag ser kärleken som ett åskväder
och murar som mörka moln
är det för att jag vill vara nära
mjuka ord består
det gör också murarna
hur mycket de än raseras
är gränser till för att finnas
mjuka ord sägs för kärlekens skull



2013-06-24

  Angel of love
Väldigt fin!
2013-06-24

    Dan Myrbeck
... är hård valuta!
2013-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One