Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://browse.deviantart.com/art/flower-29-134310367


En dag i juni

 

 

Människor verkar trevligare på förmiddag

vi ler

säger hej

och har normalt ögonkontakt

vädret är behagligt

en typisk svensk sommardag

på andra sida gatan

vinkar glatt ett nyöppnat bageri

det har franska bröd

olika smak

olika former

påminner mig om varma minnen i Provence

"Parlez- vous français Madame?"

en fågelns dialek  som jag tycker väldigt mycket om ...

det känns underbart gott

just denna morgon ...

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-26 11:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt och soligt inte bara ute också i sinnet ;)
2013-06-27

  Angel of love
Vilken fin dag, hoppas på många fler såna!
2013-06-26

  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog lättare att vara trevlig när man är utvilad...mmm...franska bröd...nu blev jag hungrig...
2013-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One