Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Schackets röda matta" (Schackpoesi)

En schackpjäs storhet handlar inte
om fält, aktivitet eller ett avgörande

Det handlar om agerandet som
Pickador som på en tjurfäktning

Det är pickadoren som gör
jobbet

Lägger ut röda mattan för
Matadoren

© Christer Johansson 2013-06-26




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-26 20:38



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Tjusigt! Strategi!
2013-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP