Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten flicka

hon drömde om döden
och fann att det blev hennes besta venn.
hon vaknade på morronen
och såg en tasig flicka i spegeln.
hon viste bara ett sett
att se hel ut ijen.
så hon jick till skrinet,
skrinet där hennes rakblad fanns.
nu kunde hon lossas
att hon kunde älska,
nu kunde hon lossas
att hon kunde le.




Fri vers av )pyret
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-03-03 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

)pyret