Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vällevnad


Vår Herre visste vad han gjorde.

Oss ej flygkunniga

För egen maskin.



Hade blivit ännu tätare

I luftrummet

Över västvärlden.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-28 08:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
TAr man till sig och tänker
2013-06-30

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det visste Han nog...kul text med allvar bakom...
2013-06-28

  Stefan Albrektsson
Ha - tycker om det skämtsamma (som alltid blir bäst om det grundas i stort allvar). Applåd!
2013-06-28

  Fem hjärtan VIP
Ja, vår Herre visste...! Fyndig dikt!
2013-06-28

  Bibbi VIP
Kul.
2013-06-28

    ej medlem längre
Underfundig humor om däruppe - på flera plan!
2013-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP