Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kompis på andra sidan jordklotet fick mig att tänka vinter och Verbier.


Mellan ditt kön och mina andetag

Efter en underbar dag
i skidbacken
en varm dusch
kröp du upp i soffan
så där sexigt
sensuellt
som bara du kan.

Iförd string
en tjock stickad tröja
med texten
Norway
och en rykande kopp te
i händerna
log du mot mig
med dina kåtfruktiga ögon
och sa:
-”Jag vill att du kommer Mackan.”

DU 
lät mig växa i din mun
fick mig att känna mig
som en konung
om en för en
kärleksstund
men 
SOM jag byggde
vackra
Rialtobroar
mellan ditt kön
och mina andetag
den där natten

i Verbier.




Fri vers av Tabac VIP
Läst 1257 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-06-29 18:22



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Fortfarande en av mina absoluta favoriter bland dina texter :)
2022-09-02

  Nina Nightwish
Jag tycker väldigt mkt om denna :)
2022-02-03

  Nina Nightwish
Ååh.. Vackert, sensuellt! Gillar mkt
2018-01-09

  Ordekvilibrist
Talrikt!
2014-03-19

  Nina.H
Gott med te efter skidåkning..
hm hm.. ;)
2013-06-29

  Klasar
jag kan se tröjan framför mig :-)
2013-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP