Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite reviderad


Havsgudinnan

Bind dem vid lodet, vikten av dina drömmar
se världen följa din skepnad
såväl på ytan, som i dina underströmmar

men det dröjer innan havsgudinnan sjunger sin visa
hon omges av sand och havsgräs
kan endast skönjas i snäckors brus

livet fick skämma det onda,
du såg det som berörde ögat,
utanför världens dom

men det dröjer innan du är på nytt född,
innan dramat klarnar flyter du bland fallrepen
du binder upp ett i taget
inväntar tålmodigt ljusets timmar

du kom i tid till ökentåget för att nå vårt mål
vi färdas tyst i sandbäddens roddbåt bundna vid lodet
vi vädjar till havsgudinnan att visa sig, lösa sig fri-

våra drömmar




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-29 20:51



Bookmark and Share


  aol
täkvärt bra skaldat vännen,
2013-09-25

  anits VIP
Mycket tänkvärt och bra skaldat
2013-06-29

  Katinka VIP
Det första stycket trollbinder mig. "Reden av havsgräs och snäckor för det bedragna". Suveränt!
2013-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP