Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Ensamheten
Skaffade sig
Inget
Socialt
Umgänge

Träffade
Inget
"Ljus"

Fick ingen
Inspiration

Förblev
Mörk
Och
Trist




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-30 11:11



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Berörde mig mycket. Jag har haft egna erfarenheter. En ensamheten är ofta tristess släkting men inte absolut alltid.
2013-07-01

  Lars Hedlin
JA sådan är ensamheten....
2013-07-01

  anits VIP
Mycket tänkvärt.
2013-07-01

  Fem hjärtan VIP
Aldrig bra att vara ensam för länge..
2013-06-30

  ResenärGenomLivet VIP
Självvald ensamhet är ändock ensamhet, med allt vad det innebär...tänkvärt...
2013-06-30

    Laisa
Första stycket säger allt, tycker jag. Rätt i magen satt den. Jättebra!
2013-06-30

  Lars Hedlin
Berörs inom!
2013-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP