Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldregnet susar


Det gick en norna förbi i går kväll. Som spred sagor och äventyr mellan grässtrån och sockerfall. Därför stampar jag mina järnskor just där bortom blir närvarande. Viskar jag barken levande och samlar solar i min hand. För vid änden av vägen står en pojke och väntar. Ett levande ord och en sällsam dröm.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 424 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-06-30 13:25



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Surrealistiskt vackert diktat.
2013-07-06

  Nina.H
Drömmande vackert!
2013-07-01

  Stefan Albrektsson
Sagolikt drömfyllt. Tycker mycket om den sjungande meningen: "Viskar jag barken levande och samlar solar i min hand."
2013-06-30

    ej medlem längre
"Det gick en norna förbi i går kväll" - den meningen räcker för att jag ska glömma var jag befinner mig ...
2013-06-30

  Undine
Åh! Så underbart vacker. Blir så rörd. " samlar solar i min hand".... Aaah :)
2013-06-30

  Po VIP
drömsk
2013-06-30

  Nanna X
en vacker saga som man gärna vill tro på!
2013-06-30
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP