Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uthängd del 2

Hannas hjärna går på högvarv. Hon har känslan av den snart kommer explodera av överhettning, sprängas i tusen bitar. Och det skulle tyvärr inte skada. Vad som helst fick gärna hända just nu. Bara hon skulle få slippa känna. Hon undrade hur några centimeter hud kunde väcka en sådan uppståndelse. Men hon fattade, det är smutsigt. Hon var smutsig och det var ju inte bättre för att hon tidigare fått smeknamnet ”Partyprinsessan”. Hon var tjejen som drack mest, som sedan fick en sjuklig känsla av att vara odödlig, ett enormt självförtroende och dansa villt över något vardagsrumsgolv. Tills hon visserligen slutligen stupade och sedan fick ledas in i badrummet för att inte spy ner hela golvet.

Och visst, hon hade en rätt gränslös personlighet ibland. Hon har alltid varit den impulsiva, snackiga och populära bland killarna. Bland tjejerna däremot var de lite kluriga. Många tjejer ansåg nog att hon tog för mycket plats. Idag skulle väl ingen ens våga bli vän med henne. För vem skulle vilja riskera ett horrykte?

Religionsprovet gick hon aldrig på. Istället blev det lillördag på onsdagen vid Tantolunden. Det fanns alltid det som ville festa, i alla fall de som var som hon själv eller värre. Det gränslösa alltså. Det som var de missanpassade, som aldrig skulle kunna bli någonting hur mycket de än försökte. Det som aldrig skulle klara av ett ordentligt arbete tack vare deras skrikiga sätt att bete sig på. Att dessutom ha en egen fanclub nu på Facebook med hennes egna små bröst som profilbild till gruppen gör ju knappast saken bättre. Sen skamförslagen på mobilen om ”gillar du att ta den i tvåan?” eller ”är du bra på att suga?”. Ibland undra hon vilka människor det var som skrev meddelandena eller hur man ska definiera ”suga bra?”.

Men orkade väl egentligen inte bry sig längre. Ingenting spelade någon roll längre kändes det som. Även om hon inte själv tidigare såg sig som den lättfotade bimbon så blev hon utmålad på det sättet. Nu kunde hon göra precis vad hon ville, för ingenting spelade egentligen någon roll. Hennes ex från tvåan i gymnasiet, Erik som sedan började plugga på KTH, en sådan kille skulle ALDRIG titta åt hennes håll igen




Prosa (Novell) av Emma_92
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-30 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma_92